Nyheter, tips og inspirasjon

Gratulerer til Marit som vant gavekort fra Systemhus!

Tilbakemelding er viktig for oss, slik kan vi alltid bli bedre. Vi ønsker jo å bli best. Vi setter stor pris på at kundene våre svarer på spørreundersøkelsen som blir sendt ut sentralt fra Systemhus etter overtakelse og ettårs-befaring. 

Les mer

Takskift og solceller - en god kombinasjon!

Det var på tide med et takskift på kontoret vårt i Isdalstø. Da var det helt naturlig å installere solceller også. Vår samarbeidspartner på solceller er Lyx - som holder til i Hagellia i Knarvik. Positivt for både miljøet og lommeboken     

Les mer

Solgt!

Innflytningsklar tomannsbolig på  Radøy - En fantastisk utsiktstomt! Her får du mye for pengene. Nå ligger denne ute til 2 990 000.  Huset er helt nytt og moderne og passer godt som familiebolig med god boltreplass både inne og ute. Det tar ca 10 min til Manger Senter og  35 min til Knarvik senter

Ystebørenen 57 har en helt unik beliggenhent, som også gjør den aktuell  som fritidsbolig. Det er mulighet for å leie båtplass. Absolutt en plass som får skuldrene til å senke seg.

Les mer

Systehus - Den eldste boligkjeden i Norge

En vakker film om livet i et hjem og folkene som bor der. Systemhus har bygd over 50.000 boliger rundt om i landet. Vi bygger mange ulike boliger, til mange ulike familier. Det ligger mye historie i de veggene.

Les mer

Alle 10 enheter på Leknes solgt!

Alle 10 enheter i Sjøhagen er solgt! Sjøhagen byggefelt ligger på Leknes i Alver Kommune, her har vi bygget 10 boenheter. Husene ligger nydelig til helt ved sjøen mot den gamle Hillesvågen. Nå skal vi ha aller siste overtakelse på seksjon 10 fredag før jul.

Variert bebyggelse -  Vi startet med en firemannsbolig, som appellerer til folk i alle aldre, både unge som vil inn på boligmarkedet, men også eldre som tenkte at det er lettvint å bo i en leilighet vs hus. Deretter bygget vi tomannsboligen "Helene"  fra Systemhus på ett plan, som også er attraktivt for flere aldersgrupper. De to siste tomannsboligene er en del større - "Kistrand" fra Systemhus på 120 m2 pr enhet.  Vi har oppfattet det slik at kundene liker at husene i feltet litt ulike fasong. Fargevalget på boligene står kundene for selv, men her har kundene blitt enige å male i ulike farger, slik at husene sklir mer inn sammen med den eksisterende bebyggelse i området.

Alle våre kunder har fått tatt selvstendige valg innvendig, så husene er ulike inne. Det er viktig for kundene å få velge material og farge på gulv og vegger selv, og sette sitt eget preg på det.  Vi er jo alle forskjellige - også kjøkkenløsningene leveres ulike - både i utforming og material - slik kundene vil ha det.  Dette er tilvalg som tas underveis i prosessen. Det er jo det som er kjekt med å bygge nytt, å kunne få det slik du vil! 

Fordeler med nytt hus er mange, men akkurat i disse tider er det greit å trekke fram at nye hus, bruker mindre energi til oppvarming. Vi har hørt fra flere av kjøperne som har flyttet inn her at de er positivt overrasket over beløpet på strømregningene- og det er jo bra i disse tider. I tillegg er det lenge til de må tenkte på vedlikehold og oppgraderinger. 

Vi håper at alle kjøperne vil få en riktig god jul hjemme, og at de vil trives godt i Sjøhagen i årene fremover. Vi vil også takke alle som har bidratt til at feltet har blir så fint!

Les mer