Sted
Stølhaugane, Alversund, Norge
Innflytting
April
2024
Pris fra kr
6965000
-
6965000
NOK
Ledige boliger
1
Helt ny enebolig tilsalgs i Stølhaugane!

Ønsker du å flytte inn i et helt nytt hus?  Smarte løsninger, vedlikeholdsvennlige produkter,  moderne løsninger og  lekre farger.  Store vinduer i stue gjør det lyst, lekkert og åpent. Vestvendt terrasse med glassrekkverk gir en solrik uteplass. Huset har også integrert garasje. Dette huset er verdt en kikk, siste enebolig i Stølhaugane.

Ønsker du å være med å påvirke hvordan det skal se ut inne? Huset er under oppføring, og om du er rask å bestemme deg, kan du være med å bestemme litt inne.

Hovedplan: Stor stue/kjøkken del med god takhøyde. Utgang til stor terrasse fra stue. I denne etasjen finner du også sportsbod, garasje og bad.


Undertasje:

3 store soverom - der sov 1 har WiC.  Stort bad/vaskerom er praktisk å ha i nærheten av soverommene. Terrassedør ut til hage finner du også i denne etasjen


Utsiktbilde fra tomten - her mot Alverstraumen. Nydelig utsikt mot natur og sjø!

Huset holder høy standard - og leveres nøkkelferdig!
Ta kontakt med boligselger for leveransebeskrivelse.


Beliggenhet

Bare 7 minutter fra Knarvik finner du Stølhaugane boligfelt i Alversund. Det er gangavstand til Alversund barneskole (1-7.klasse), avstand ca 1,7 km.

Stølhaugane ligger flott og luftig til, er vestvendt og har meget gode solforhold. Området er idyllisk og barnevennlig, med flott kulturlandskap og utsikt mot Alverstraumen.

Utbyggingen av Stølhaugane boligfelt er snart ferdig utbygget, og dette er siste huset vi bygger her. Feltet er levert med asfalterte veier, fortau, veilys, fiber og to lekeplasser. Veier og intern infrastruktur i feltet blir privat, og driftes av velforeningen.

Det er mange flotte turmuligheter i nærområdet! Blant annet ligger friområdet i Kvamsvågen rett nedenfor byggefeltet. Her finner du badestrand, benker, båthavn og kommunal vei helt ned. Populære trimturer i området mot Kvamsfjellet, Vassberget og Storavatnet.


Nærområdet

Rett nedenfor huset finner du kvamsvågen friluftsområde med badestrand og brygge


Alversund barneskole ligger bare 1,7 km unna, og det er fortau hele veien.


Knarvik senter AMFI - 69 butikker - Gode shoppe og spisemuligheter


Knarvik Kirke -har mange kulturelle innslag gjennom året - som konserter med kjente artister


Alver - Nordhordland - Ca 20 min til Åsane og 30 min til Bergen


Omkostninger og oppgjør

100% oppgjør ved overtakelse. Huset er forventet ferdig ila 2024

Vi bruker Oppgjørspartner AS for oppgjør og tinglysning.


Omkostninger

Dokumentavgift kr 32 500,-

Kartforretning kr 26 000
Tinglysningsgebyr pantedokument 525,-
Tinglysningsgebyr skjøte 525,-

Panteattest kjøper 172,- 

Område

Nærmiljøet

Alversund Barneskole

Bare 1,7 km unna finner du Alversund barneskole

Turområder

Badeplassen i Kvamsvågen ligger rett nedenfor feltet. Her er det strand og benker med lett tilkomst. Flotte turstier til Kvamsfjellet og Tveitavarden.

Fasiliteter

Kort vei til alle fasiliteter i Knarvik Senter. Ca 7 min med bil.

  Dersom du er interessert i våre prosjekter i Stølhaugane kan du ringe Miriam Vabø på 40 63 98 64 for mer informasjon

  Se andre boliger til salgs

  forSale
  Tomannsbolig Hundvin
  Her på Fagervollen skal vi bygge en moderne tomannsbolig på ett plan. Denne vil appellere til folk i flere livsfaser. Den er prisgunstig, som gjør at den passer godt til unge nyetablerere. Boligen er også godt egnet til eldre som ønsker å ha alt tilgjengelig på ett plan, samtidig som det er plass til overnattingsgjester. Tomten ligger nydelig til i etablert byggefeltet på Hundvin, som er vestvendt og solrikt! Byggefeltet ligger mot Lurefjorden og man ser over til Lygra. Feltet består for det meste av eneboliger, men også noen tomannsboliger. Fagervollen er et rolig familievennlig byggefelt.

  3 390 000 — 3 490 000 kr
  Fagervollen, Vågseidet, Norge
  forSale
  Tomannsbolig på ett plan i Isdal. En solgt!
  På tomt sentralt i Isdal har vi prosjekter en moderne tomannsbolig med tre soverom. Hver enhet er på ca 90 m2. Huset leveres helt innflytningsklart. Sentralt - noen minutter med bil til Knarvik senter/skoler/barnehager. Gangavstand til butikk/Spar Isdalstø.

  3 790 000 — 3 790 000 kr
  Isdal 7, Isdalstø, Norge
  forSale
  Bo sjønært og moderne i Alvermarka Sjøhage!
  Drømmer du om å bo i en flunkende ny bolig og våkne til lyden av bølgeskvulp? Nå kan du sikre deg en toppmoderne bolig og en idyllisk hverdag ved sjøkanten i flotte Alvermarka Sjøhage. Nyt kaffekoppen til utsikten over den glitrende fjorden mens morgensola varmer på din egen private takterrasse. I Alvermarka Sjøhage blir selve hverdagen en opplevelse.

  3 950 000 — 7 950 000 kr
  Nedre Mangerbua 57, Alversund, Norge
  forSale
  Renovert enebolig på Tveiten! 5 soverom, gangavstand til Alversund skole
  Drømmer du om et hjem der alle rom er helt nyoppusset? Vi har renovert dette huset i lyse og moderne farger, det er virkelig verdt en kikk. Du kan også be om privatvisning om du ønsker det. Skarsvegen 122 er på Tveiten i Alversund. Her kan du bo sentralt og samtid idyllisk. Boligen ligger usjenert til med utsikt mot Kvamsvågen. Gangavstand til Alversund barneskole og idrettsanlegg. Det er under 10 min å kjøre til Knarvik, 25 min til Åsane og 35 min Bergen.

  5 790 000 — 5 790 000 kr
  Skarsvegen 122, Tveiten, Norge
  forSale
  Byggeløyve gitt! Tomannsbolig m. takterrasse i Isdalstøbakken. En solgt!
  Tomannsboligen får beliggenhet i Isdalstøbakken i et godt etablert boligområde. Eiendommen har flott sjøutsikt og har særdeles gode solforhold! Se bilder. Det er gangavstand til butikk (500m), skole (1,2km) og barnehage (1,5km). Kort avstand til Knarvik Senter (1,8km) med det meste av daglige servicetilbud og ca 30 minutter kjøring til Bergen Sentrum.

  6 440 000 — 6 440 000 kr
  Isdalstøbakken, Isdalstø, Norge
  forSale
  Alversund - Stor enebolig med båtfeste
  I Alversund/Fosse planlegger vi å bygge den tøffe eneboligen "Fedje" fra Systemhus. Stor familiebolig. Mulighet for 5 soverom. Nydelig sjøutsikt, landlig, solrikt, moderne, store vinduer for å nevne noen kvaliteter. Ca 10 minutter med bil fra Knarvik Senter

  5 960 000 — 5 960 000 kr
  Skarsvegen 418, Alversund, Norge
  forSale
  Ny enebolig på ett plan i Isdalbakken/Nygård - Stor tomt!
  På stor tomt i Isdalbakken har vi prosjektert husmodellen Rørvik. Flott enebolig på ett plan, med tre soverom, stue/kjøkken med ekstra takhøyde, uterom under tak med mer. Sentral beliggenhet - gangavstand til Spar Isdalstø og bussforbindelse. Få minutter til Knarvik Senter med bil.

  6 150 000 — 6 150 000 kr
  Isdalstøbakken, Isdalstø, Norge
  forSale
  Herskapelig enebolig på Sagstad, ved skole og idrettsbane
  Herskapelig enebolig prosjektert på stor tomt på Sagstad, rett ved fotballbane og barneskole. Perfekt for barnefamilier. Bare 1 km til Frekhaug Senter og 5,6 km til knarvik Senter med alle fasiliteter. Pendlerbåt til Bergen fra Frekhaug kai med hyppige avganger morgen og ettermiddag.

  6 960 000 — 6 960 000 kr
  Sagstadvegen 107, Frekhaug, Norge
  forSale
  Tomt i Nygård, Isdalstø
  Denne flotte tomten ligger på et høydedrag i Isdalstøbakken/Nygård. Et solrikt og fredelig område, med bare 2 km fra Knarvik Senter. Også kort avstand til skoler/barnehager

  1 450 000 — 1 450 000 kr
  Isdalstøbakken, Alversund, Norge