Sted
Skarsvegen 418, Alversund, Norge
Innflytting
Juni
2023
Pris fra kr
5960000
-
5960000
NOK
Ledige boliger
1
Alversund - Stor enebolig med båtfeste

Beskrivelse


På stor tomt med sjøutsikt i Alversund har vi prosjektert en moderne familiebolig. Dette er et kompakt og arealeffektivt hus med mulighet til fem soverom, i tillegg til to stuer og to bad.Øverste etasje:
Kjøkken/stue er plassert i øverste etasje, og danner et flott allrom med utgang til solrik terrasse! Her er det store vinduer på flere sider som gjør at stuen får en ekstra åpen og luftig følelse. Husets plassering på tomten gir en nydelig utsikt fra stue mot natur og sjø - som mange setter pris på.


I denne etasjen er det også to soverom og et stort bad, inngangsparti og stor bod.

Fedje: Stue med store vinduer - her slippes naturen helt inn til spisebordet.  Stuen føles ekstra stor og luftig med vinduer på tre av sidene.

Nede:
Nede finner du en ekstra stue som kan benyttes som TV-rom, "ungdomsavdeling" eller hjemmekontor.
Her er det også to store soverom, den ene med rom for garderobe. og et stort bad.

Huset


Store, flotte vindusparti og variasjon av liggende og stående kledning er med på å gi bygget sitt eget særpreg. De platekledte partiene kan du velge å male i de farger du ønsker for å gi huset din signatur. 

Fedje passer godt til både små og litt større familier. Boligene er flotte både på utsiden og innsiden.


Annet
Mulighet for båtfeste på kaien nedenfor huset - bilvei helt ned til kaien.

Tomten markerte med pil.  Tomten har nydelig plassering ved Alverstraumen! 


Kvaliteter
Ta kontakt med boligselger for å høre hvilke kvaliteter som er med i leveransen

Forbehold
Forbehold om feil i annonsen

Forbehold om kommunal godkjenning

Visning
Ta gjerne kontakt for visning av tomt


Matrikkelinformasjon

Kommunenummer

4631

Gårdsnummer

146

Bruksnummer

47


Pris

5 960 000 kr


Omkostninger

24 750 kr


Totalpris

5 984 750 kr


Område

Se andre boliger til salgs

forSale
Moderne enebolig i Alversund
Moderne familiebolig med store vinduer og god takhøyde, integrert garasje, vestvendt terrasse for å nevne noe. Siste mulighet for eneboligtomt i Stølhaugane, som er et godt etablert felt i Alversund. Det er fortau hele veien til nye barneskole, badeplasser og turstier. Noen ,inutter til Knarvik Senter med bil.

6 690 000 — 6 690 000 kr
Alversund, Norge
forSale
Innflytningsklar tomannsbolig! Vi tilbyr lån til egenkapital*
Bo med fantastisk sjøutsikt på Radøy. Bare en ledig! Avstand til kai er ca 100 m med tilgjengelig båtplasser. Tomten ligger i et byggefelt, det er både eneboliger og fritidsboliger i området. Tomten er solrik med sol midtsommer til ca kl 21. Det er fiber/internett i feltet. Barneskole og barnehage på Austbygd er ca 1.5 km. Ungdomsskole og idrettsanlegg på Manger og Manger Senter ca 10 km. Det er ca 25 km til Knarvik som er regionsenteret og ca 55 km til Bergen Sentrum.

3 280 000 — 3 280 000 kr
Radøy, Alver, Norge
forSale
Nytt prosjekt! Tomannsbolig på ett plan i Isdal.
På tomt sentralt i Isdal har vi prosjekter en moderne tomannsbolig med tre soverom. Hver enhet er på ca 90 m2. Huset leveres helt innflytningsklart. Sentralt - noen minutter med bil til Knarvik senter/skoler/barnehager. Gangavstand til butikk/Spar Isdalstø.

3 500 000 — 3 800 000 kr
Isdal 7, Isdalstø, Norge
forSale
En solgt! Tomannsbolig m. takterrasse i Isdalstøbakken
Tomannsboligen får beliggenhet i Isdalstøbakken i et godt etablert boligområde. Eiendommen har flott sjøutsikt og har særdeles gode solforhold! Se bilder. Det er gangavstand til butikk (500m), skole (1,2km) og barnehage (1,5km). Kort avstand til Knarvik Senter (1,8km) med det meste av daglige servicetilbud og ca 30 minutter kjøring til Bergen Sentrum.

6 440 000 — 6 440 000 kr
Isdalstøbakken, Isdalstø, Norge
forSale
Ny enebolig på ett plan i Isdalbakken/Nygård - Stor tomt!
På stor tomt i Isdalbakken har vi prosjektert husmodellen Rørvik. Flott enebolig på ett plan, med tre soverom, stue/kjøkken med ekstra takhøyde, uterom under tak med mer. Sentral beliggenhet - gangavstand til Spar Isdalstø og bussforbindelse. Få minutter til Knarvik Senter med bil.

5 950 000 — 5 950 000 kr
Isdalstøbakken, Isdalstø, Norge
forSale
Herskapelig enebolig på Sagstad, ved skole og idrettsbane
Herskapelig enebolig prosjektert på stor tomt på Sagstad, rett ved fotballbane og barneskole. Perfekt for barnefamilier. Bare 1 km til Frekhaug Senter og 5,6 km til knarvik Senter med alle fasiliteter. Pendlerbåt til Bergen fra Frekhaug kai med hyppige avganger morgen og ettermiddag.

6 790 000 — 6 790 000 kr
Sagstadvegen 107, Frekhaug, Norge
forSale
Tomt i Nygård, Isdalstø
Denne flotte tomten ligger på et høydedrag i Isdalstøbakken/Nygård. Et solrikt og fredelig område, med bare 2 km fra Knarvik Senter. Også kort avstand til skoler/barnehager

1 450 000 — 1 450 000 kr
Isdalstøbakken, Alversund, Norge