Sted
Isdal 7, Isdalstø, Norge
Innflytting
November
2023
Pris fra kr
3500000
-
3800000
NOK
Ledige boliger
2
Nytt prosjekt! Tomannsbolig på ett plan i Isdal.

Eiendommen - Isdal

Her må du ikke velge mellom sentral beliggenhet og følelsen av å bo landlig.

Tomten har flott beliggenhet i Isdal ved Isdalvatnet og flotte verneverdig gårder. Det er fortau hele veien til skoler (barne- ungdom- og videregående skole) Det er gangavstand til Spar Isdalstø. Bare få minutter i bil så er du på Knarvik Senter med alle fasiliteter. Kort vei til busstopp med hyppige avganger. 

Du kan også rusle ned til Kaien på Isdal for å ta deg et bad - eller gå i noen av de mange turstiene i området (Tveitavarden, Indregardsfjellet)


Avstander:

Spar Isdalstø 800m
Knarvik senter: 3,3 km
Knarvik Videregående 1,8
Knarvik Barneskule/ungdomskule 2,1 km
Juvikstølen Barnehage 1,9 km
Åsane: 18,6 km
Bergen: 27 km


Om boligen - Helene fra Systemhus

  • Primærrom 90 m²
  • Bruksareal 90 m²
  • Soverom 3
  • Grunnflate 90 m²
  • Boligtype: tomannsbolig 
  • Eieform Eier (Selveier) Energimerking

Boligen

Helene har en arkitektur som passer for de fleste bomiljø. Boligens enkle former og praktiske planløsninger gjør den til en populær modell.

Velkommen inn! I entreen er det god plass til flere garderobeskap. Her finner du også et gjestetoalett. Videre inn over i gangen er det tre soverom, hvor hovedsoverommet er på 12m2. Vegg i vegg på enden finner du et stort bad og vaskerom/teknisk.


En flott, romslig løsning på kjøkken og stue (34 m2) åpner for variert bruk med god plass. Stuen har store gode vinduer mot sør. Dagslyset er en viktig energikilde i hverdagen og er en god kvalitet for bomiljøet. Terrassedør fra kjøkken og ut til hagen, gjør grillingen litt enklere om sommeren.


Planløsning

 


 på kjøkken og stue (34 m2) åpner for variert bruk med god plass. Stuen har store gode vinduer mot sør. Dagslyset er en viktig energikilde i hverdagen og er en god kvalitet for bomiljøet. Terrassedør fra kjøkken og ut til hagen, gjør grillingen litt enklere om sommeren.
Standard

Huset slik det er annonsert, er levert nøkkelferdig.

Ta kontakt med selger for mer informasjon om kvaliteter i boligen.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Forbehold

Forbehold om feil i annonsen

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4631
Gårdsnr: 185
Bruksnr: 88Område

Se andre boliger til salgs

forSale
Moderne enebolig i Alversund
Moderne familiebolig med store vinduer og god takhøyde, integrert garasje, vestvendt terrasse for å nevne noe. Siste mulighet for eneboligtomt i Stølhaugane, som er et godt etablert felt i Alversund. Det er fortau hele veien til nye barneskole, badeplasser og turstier. Noen ,inutter til Knarvik Senter med bil.

6 690 000 — 6 690 000 kr
Alversund, Norge
forSale
Innflytningsklar tomannsbolig! Vi tilbyr lån til egenkapital*
Bo med fantastisk sjøutsikt på Radøy. Bare en ledig! Avstand til kai er ca 100 m med tilgjengelig båtplasser. Tomten ligger i et byggefelt, det er både eneboliger og fritidsboliger i området. Tomten er solrik med sol midtsommer til ca kl 21. Det er fiber/internett i feltet. Barneskole og barnehage på Austbygd er ca 1.5 km. Ungdomsskole og idrettsanlegg på Manger og Manger Senter ca 10 km. Det er ca 25 km til Knarvik som er regionsenteret og ca 55 km til Bergen Sentrum.

3 280 000 — 3 280 000 kr
Radøy, Alver, Norge
forSale
En solgt! Tomannsbolig m. takterrasse i Isdalstøbakken
Tomannsboligen får beliggenhet i Isdalstøbakken i et godt etablert boligområde. Eiendommen har flott sjøutsikt og har særdeles gode solforhold! Se bilder. Det er gangavstand til butikk (500m), skole (1,2km) og barnehage (1,5km). Kort avstand til Knarvik Senter (1,8km) med det meste av daglige servicetilbud og ca 30 minutter kjøring til Bergen Sentrum.

6 440 000 — 6 440 000 kr
Isdalstøbakken, Isdalstø, Norge
forSale
Alversund - Stor enebolig med båtfeste
I Alversund/Fosse planlegger vi å bygge den tøffe eneboligen "Fedje" fra Systemhus. Stor familiebolig. Mulighet for 5 soverom. Nydelig sjøutsikt, landlig, solrikt, moderne, store vinduer for å nevne noen kvaliteter. Ca 10 minutter med bil fra Knarvik Senter

5 960 000 — 5 960 000 kr
Skarsvegen 418, Alversund, Norge
forSale
Ny enebolig på ett plan i Isdalbakken/Nygård - Stor tomt!
På stor tomt i Isdalbakken har vi prosjektert husmodellen Rørvik. Flott enebolig på ett plan, med tre soverom, stue/kjøkken med ekstra takhøyde, uterom under tak med mer. Sentral beliggenhet - gangavstand til Spar Isdalstø og bussforbindelse. Få minutter til Knarvik Senter med bil.

5 950 000 — 5 950 000 kr
Isdalstøbakken, Isdalstø, Norge
forSale
Herskapelig enebolig på Sagstad, ved skole og idrettsbane
Herskapelig enebolig prosjektert på stor tomt på Sagstad, rett ved fotballbane og barneskole. Perfekt for barnefamilier. Bare 1 km til Frekhaug Senter og 5,6 km til knarvik Senter med alle fasiliteter. Pendlerbåt til Bergen fra Frekhaug kai med hyppige avganger morgen og ettermiddag.

6 790 000 — 6 790 000 kr
Sagstadvegen 107, Frekhaug, Norge
forSale
Tomt i Nygård, Isdalstø
Denne flotte tomten ligger på et høydedrag i Isdalstøbakken/Nygård. Et solrikt og fredelig område, med bare 2 km fra Knarvik Senter. Også kort avstand til skoler/barnehager

1 450 000 — 1 450 000 kr
Isdalstøbakken, Alversund, Norge