Alle 10 enheter på Leknes solgt!

Alle 10 enheter på Leknes solgt!

Alle 10 enheter i Sjøhagen er solgt! Sjøhagen byggefelt ligger på Leknes i Alver Kommune, her har vi bygget 10 boenheter. Husene ligger nydelig til helt ved sjøen mot den gamle Hillesvågen. Nå skal vi ha aller siste overtakelse på seksjon 10 fredag før jul.

Variert bebyggelse -  Vi startet med en firemannsbolig, som appellerer til folk i alle aldre, både unge som vil inn på boligmarkedet, men også eldre som tenkte at det er lettvint å bo i en leilighet vs hus. Deretter bygget vi tomannsboligen "Helene"  fra Systemhus på ett plan, som også er attraktivt for flere aldersgrupper. De to siste tomannsboligene er en del større - "Kistrand" fra Systemhus på 120 m2 pr enhet.  Vi har oppfattet det slik at kundene liker at husene i feltet litt ulike fasong. Fargevalget på boligene står kundene for selv, men her har kundene blitt enige å male i ulike farger, slik at husene sklir mer inn sammen med den eksisterende bebyggelse i området.

Alle våre kunder har fått tatt selvstendige valg innvendig, så husene er ulike inne. Det er viktig for kundene å få velge material og farge på gulv og vegger selv, og sette sitt eget preg på det.  Vi er jo alle forskjellige - også kjøkkenløsningene leveres ulike - både i utforming og material - slik kundene vil ha det.  Dette er tilvalg som tas underveis i prosessen. Det er jo det som er kjekt med å bygge nytt, å kunne få det slik du vil! 

Fordeler med nytt hus er mange, men akkurat i disse tider er det greit å trekke fram at nye hus, bruker mindre energi til oppvarming. Vi har hørt fra flere av kjøperne som har flyttet inn her at de er positivt overrasket over beløpet på strømregningene- og det er jo bra i disse tider. I tillegg er det lenge til de må tenkte på vedlikehold og oppgraderinger. 

Vi håper at alle kjøperne vil få en riktig god jul hjemme, og at de vil trives godt i Sjøhagen i årene fremover. Vi vil også takke alle som har bidratt til at feltet har blir så fint!

På Grunnarbeid: Alversund Maskinstasjon, sanitær: Stendal VVS,  det elektriske er utført av BI-elektro.  Tømrer arbeid er utført av Majo Eigedom AS.