Milano spesial i Mangerbua

Milano spesial i Mangerbua

Designmessig er Milano et moderne smykke. Boligen kombinerer god planløsning og store vindusflater med tidsriktig materialvalg.

På hovedplanet er stue og kjøkken i ett. Et frittstående ildsted midt i rommet setter stemningen. Stuen i 2 etasje kan f eks innredes som et medietek eller som et luksuriøst hjemmekontor. Med 5 soverom, bad i hver etasje og 2 boder, frir Milano til hele familien.

Varianten vi bygger i Mangerbua er spesialtilpasset til tomten ved at vi har kuttet litt ned på bredden på huset. 

Verona på Kalandsjøen

Verona på Kalandsjøen

Stilig og praktisk funkishus på ett plan. Et langstrakt allrom på 56 kvm integrerer stue og kjøkken. Dette er husets naturlige midtpunkt, med god plass til spisestue, sofaavdeling og peis. Store vinduer gir mye lys og god utsikt. Verona kan for øvrig skilte med tre soverom, to bad, vaskerom, innvendig bod, sportsbod og en praktisk carport.

Vegaardsheim på Eikanger

Vegaardsheim dekker de fleste familiers behov med sin gode planløsning. Varianten vi har bygget her er tegnet litt om. Planløsninger er som følger: 1 etg: Entrè, vaskerom, bad, soverom, stue og kjøkken. Utgang til uteplass fra stue/kjøkken fra dobbeldører. Loftet rommer her 3 soverom og et bad. Godt med oppbevaringsmuligheter i kneveggene, samt i egen bod oppe. 130 cm høye knevegger gir en god romfølelse oppe og gjør det enkelt å møblere.

 

Klostergaard i Bøvågen

Klostergaard er en klassisk, herskapelig enebolig med vakre detaljer i eksteriøret. På hovedplanet kommer du inn i en romslig hall med god garderobeplass. Fra hallen er det inngang til bad, samt et stort vaskerom med egen inngang. Kjøkken og stue utgjør en åpen løsning med ildsted og utgang til uteplass/hage. I andre etasje er soveavdelingen med tre soverom, et romslig bad, walk in closet, samt loftstue med utgang til balkong. Ifht katalogen har vi speilvendt dette huset.

 Borgheim i Modalen

Borgheim har alt på ett plan for hele familien. Husets hjerte er allrommet, bestående av kjøkken og stue. Soveavdelingen består av tre romslige soverom, bad og vaskerom. Egen inngang utenfra til vaskerom.

Kundetilpasset Aalgaard på Hjertås

Aalgaard er praktfull og stilren.

Det store kjøkkenet med spisestue og utgang til uteplass utgjør hovedetasjen midtpunkt. Doble dører skiller stue og kjøkken/spisestue.

To soverom, bad, wc og walk-in closet danner en luksuriøs soveavdeling. Vaskerommet har egen inngang og det er bod i hver etasje for ekstra god lagringsplass.

På loftsplanet finner man en luftig stue med balkong, tre store soverom og et romslig bad.

Raumarheim på Austrheim

Raumarheim er et sjenerøst og staselig hus. Utvendig skiller det seg ut med den karakteristiske svalgangen ved inngangspartiet og utbygget med balkong på fremsiden av huset. Fem soverom åpner både for hjemmekontor, gjesterom eller medietek. Huset har romslige bad i hver etasje, stort kjøkken, vaskerom med egen inngang, samt stue med peis og utgang til hagen.

Tomannsbolig i Alvermarka

Tomannsbolig i Alvermarka

Tomannsbolig i AlvermarkA

Eneboliger og tomannsboliger på Fosse.

Eneboliger og tomannsboliger på Fosse.

Boligene får fantastisk beliggenhet med utsikt mot den indre farleia frå Alversund i sør til Kalneset og Austemarka i nord. Sola kjem om morgenen og går ned seint på kveld i nordvest.

Eneboliger i rekke i Hillesvåg

Eneboliger i rekke i Hillesvåg

Majo Eiendom AS har for salg 3 sværtpraktiske eneboliger i rekke med egen carport på Hillesvåg i Lindås kommune.

Boligene har et bra. på 125 kvm, har 3 soverom. Boligene leveres klare foregeninnsats. Se også ferdig prospekt